Σχετικά με εμάς

Από το 1977 το διάσημο εστιατόριο Kritikos προσφέρει μεγαλοπρέπεια σε πιάτα Ελληνικής Μεσογειακής κουζίνας και δημιουργεί μοναδικές γεύσεις μέχρι και σήμερα. Με βάση την άψογη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ποιότητα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και διακρίσεις – βραβεύσεις από διεθνείς γαστρονομικούς οίκους.

Διαφορετικά εστιατόρια -ένα στην Ουρανούπολη, ένα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και πρόσφατα και στην Μόσχα. Το κάθε ένα µε ξεχωριστές προσωπικότητες, αλλά µε την ίδια ποιότητα υπογεγραμμένη εδώ και 40 χρόνια από την οικογένεια Κρητικός.

ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές, πιάτα και γεύσεις που δημιουργούνται έχοντας σαν βάση μοναδικά μεσογειακά υλικά με ιδιαίτερα κράματα, μυρωδικά και μπαχάρια, φρέσκα λαχανικά και πρώτες ύλες που αντικατοπτρίζουν την απόλυτη αγάπη και σεβασμό στο φαγητό. Ολόφρεσκα αιγαιοπελαγίτικα ψάρια, κατευθείαν από τα καΐκια που τρυγάνε τους πλούσιους ψαρότοπους του Αγίου Όρους και του Αιγαίου αλλά και χυμώδη, εκλεκτά κρεατικά

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Επιλογές κουζίνας ανάμεσα σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, ψαρικά, κρεατικά, και αγιορείτικες συνταγές με έντονο τοπικό χαρακτήρα.

Με τόσο φρέσκα υλικά, δεν θα μπορούσε να λείπουν και επιλογές sushi για τους λάτρεις του είδους.